Joop – Tandartspraktijk Ureterp – Ureterp

Joop

Hallo, welkom op de kidssite van tandartspraktijk Ureterp! Ik ben Joop. Ik ben de knuffel van Femke. Femke is de dochter van de tandarts. En als Femke naar school is, dan mag ik mee naar de praktijk!

Op de praktijk beleef ik van alles. En ik leer ook nog eens ontzettend veel. Bijvoorbeeld over poetsen en zo. Ook komen er bijna elke dag wel weer andere kindjes langs. Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van de leukste dingen die ik mee maak. En als ik weer iets nieuws geleerd heb, dan laat ik het jullie ook weten. Mocht je nieuwsgierig zijn. Je kunt me binnenkort ook volgen op facebook!

Verder kun je op deze kidssite kleurplaten vinden. En ik vertel je hier meer over behandelingen bij kinderen. Ook vind je hier de kleurplaten en tekeningen die kinderen gemaakt hebben voor de praktijk. Als jij ook met je tekening op de site wilt, dan kun je die natuurlijk meenemen naar de tandarts.

Veel plezier!

Dikke knuffel, Joop

Tandartspraktijk Ureterp is ook actief op Facebook.
Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!

Visie

Als praktijk willen we kwaliteit nastreven, waarbij hoogwaardige zorg en vertrouwen voorop staan. U als patiƫnt staat hierbij centraal. Met het gehele team doen wij ons best de zorg voor u op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Benieuwd? Lees meer!