Visie – Tandartspraktijk Ureterp – Ureterp

Visie

Het bezit van een goed gezond gebit is voor iedereen belangrijk, maar helaas niet vanzelfsprekend. Meerdere factoren zijn hierop van invloed, zoals natuurlijke aanleg, preventieve verzorging, onderhoud, eet- en drinkgewoontes en leeftijd. Naar aanleiding van uw gebitsconditie en uw wensen kunnen wij u adviseren en behandelen.

Kwaliteit
Als praktijk willen we kwaliteit nastreven, waarbij hoogwaardige zorg en vertrouwen voorop staan. U als patiënt staat hierbij centraal. Met ons hele team staan wij voor u klaar; ieder lid van het team neemt haar eigen stukje voor haar rekening. Zo kunt u naast de tandarts ook worden doorverwezen naar de preventieassistente of de mondhygiëniste. Met het gehele team doen wij ons best de zorg voor u op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Ten slotte nemen we voor alle behandelingen de tijd die daarvoor nodig is.

Preventie
In de praktijk staat preventie centraal. De gezondheid van het gebit wordt voor het grootste deel bepaald door uw eigen verzorging van het gebit. Wij zullen u met betrekking tot een goede mondhygiëne en voeding adviseren. Ook voor kinderen is het belangrijk dat zij samen met u leren om hun gebit goed schoon te houden. Preventie staat voor: ‘voorkomen is beter dan genezen!’.

Nascholing
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen maken we bovendien gebruik van goede materialen en geavanceerde dentale apparatuur. Door het volgen van cursussen proberen we te werken volgens de meest recente inzichten om zo de duurzaamheid van ons werk te vergroten.

Visie

Als praktijk willen we kwaliteit nastreven, waarbij hoogwaardige zorg en vertrouwen voorop staan. U als patiënt staat hierbij centraal. Met het gehele team doen wij ons best de zorg voor u op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Benieuwd? Lees meer!